Mikael Klintmark är leg. naprapat med 16 års klinisk erfarenhet av att möta och behandla patienter med rygg- och nacksmärta, knäskador, huvudvärk, tennisarmbåge mm. Under drygt 25500 behandlingar och möten med motionärer och idrottare har han utvecklat ett säreget coachande förhållningssätt i mötet för att du ska förstå varför du har ont, vilka vanor som kan bidra till smärtan och vad du kan göra själv för att förebygga att smärtan kommer tillbaka.


Mikael jobbar aktivt manuellt med manipulationsbehandling, akupunktur, medicinsk laser, radiell stötvåg, idrottsmassage och mycket viktig komponent är att hjälpa dig hitta rätt strategier för att stärka din drivkraft att införa nya vanor för att må bra.

Referenser

"Jag har tagit hjälp av Mikael både i hans roll som naprapat och mental coach. Kombinationen är naturlig och kraftfull för att adressera underliggande problem och ta konkreta steg till handling. För mig har det varit ovärderligt att få perspektiv på min situation och hjälp att formulera en plan framåt. Jag känner ett större lugn och tillförsikt efter att vi pratat om vilka avvägningar jag står inför och hur jag kan hantera dem.


Mikael har en unik förmåga att se till sina klienters behov, på ett flexibelt och empatiskt sätt. Han ser detaljer utan att förlora helhetsperspektivet, och kan pragmatiskt driva diskussioner vidare. Som person är han varm, genuint hjälpsam och klarsynt. Jag ger Mikael mina allra bästa rekommendationer utan reservationer."

mikaela holmberg, triatlet