Boka naprapatbehandling

Naprapatbehandling hjälper dig att återställa funktion genom både manuella tekniker som idrottsmassage, manipulation av leder, akupunktur och en mycket stort fokus på övningar att göra för att öka funktion och öka din tolerans för vardagens belastning. Fokus är att minska smärtan och öka din förståelse för vad du kan göra själv så du slipper komma hit igen.


Jag behandlar akut och långvarig smärta med manuell behandling som ledmanipulation, idrottsmassage, akupunktur, medicinsk laser och specifika övningar i vårt rehabgym.

Boka coaching

Coaching reder ut tankarna och leder dig framåt

Förändring kräver handling. Börja med att boka ett första, KOSTNADSFRITT samtal där vi under 30 minuter går igenom vilka mål och förväntningar du har och vad du vill förändra.

Inget är bindande med detta möte annat än att du möter upp och använder tiden väl. Målet är att du går härifrån och känner att vi kan jobba ihop för att du ska komma framåt.

Tycker du att vi fungerar ihop och det känns rätt för dig - då kör vi igång med fler möten. Antingen på kliniken eller under en promenad eller ett löppass.